Računovodski servis Center poslovanja d.o.o.

Zgodovina računovodskega servisa center poslovanja d.o.o.

Računovodski servis - Center poslovanja d.o.o..

Pred več kot osemnajstimi leti smo začeli kot majhen računovodski servis.
Že takrat smo imeli jasno vizijo in verjeli smo v uspeh . Imeli smo idejo, kako opravljati računovodstvo za druga podjetja, v takrat čisto novi dejavnosti računovodskih servisov. Svoje storitve nudimo na območju davčnih uradov Ptuj, Maribor in Ljubljana.

Ponujamo vam celovito podporo na področju računovodstva v Sloveniji!

Računovodski servis - Center poslovanja d.o.o..

Računovodske Storitve
Prisluhnili smo pobudi poslovnih partnerjev, ter izpopolnili našo ponudbo računovodskih storitev s kvalitetnimi odvetniškimi, notarskimi, revizijskimi in kurirskimi storitvami. Nudimo pomoč pri izterjavi dolgov in kadrovanju.

Več

Računovodski servis - Center poslovanja d.o.o..

Davčno svetovanje
Vaš sogovornik bo strokovnjak, ki se bo poglobil v vaše poslovanje in spoznal vse vaše posebnosti - na podlagi tega vam bo znal pravilno svetovati oz. ukrepati.

Več

Storitve

izjava

Marija Ciglar, Direktor Center poslovanja d.o.o. "Računovodstvo je v Sloveniji obvezno. Podjetje lahko za opravljanje računovodstva najame računovodski servis, kar je predvsem primerno za manjša podjetja, ki bi jim lastni računovodja predstavljal prevelik strošek. Outsourcing računovodskih storitev je cenovno in kvalitetno primerna rešitev, saj so računovodski servisi specialisti na svojem področju."