Računovodski servis Center poslovanja d.o.o.

Računovodski servis s tradicijo

Računovodski servis - Center poslovanja d.o.o..

Računovodski servis Center poslovanja d.o.o., je bil ustanovljen že davnega leta 1996, in takrat začelo delovati na področju čisto nove dejavnosti, nudenja računovodskih storitev za druga podjetja. Že takrat smo imeli jasno vizijo in verjeli smo v uspeh, imeli smo idejo, kako opravljati računovodstvo za druga podjetja in tudi uspeli.

Ponujamo vam celovito podporo na področju računovodstva v Sloveniji! Računovodstvo je v Sloveniji obvezno. Podjetje lahko za opravljanje računovodstva najame računovodski servis, kar je predvsem primerno za manjša podjetja, ki bi jim lastni računovodja predstavljal prevelik strošek. Outsourcing računovodskih storitev je cenovno in kvalitetno primerna rešitev, saj so računovodski servisi specialisti na svojem področju.
Računovodski servis - Center poslovanja d.o.o..

Prisluhnili smo pobudi poslovnih partnerjev, ter izpopolnili našo ponudbo s kvalitetnimi odvetniškimi, notarskimi, revizijskimi in kurirskimi storitvami. Nudimo pomoč pri izterjavi dolgov in kadrovanju. Organiziramo in svetujemo pri vzpostavitvi vašega informacijskega sistema.

Uporabljajmo programsko opremo različnih uveljavljenih programskih hiš. Z večino naših strank sodelujemo z naslednjimi porogrami: Vasco, Pantheon, Hermes, Saop - iCenter, E računi, MiniMax, Dopika, Septima, MDS.

Storitve

izjava

Marija Ciglar, Direktor Center poslovanja d.o.o. "Računovodstvo je v Sloveniji obvezno. Podjetje lahko za opravljanje računovodstva najame računovodski servis, kar je predvsem primerno za manjša podjetja, ki bi jim lastni računovodja predstavljal prevelik strošek. Outsourcing računovodskih storitev je cenovno in kvalitetno primerna rešitev, saj so računovodski servisi specialisti na svojem področju."