Računovodski servis Center poslovanja d.o.o.

Virtualna pisarna
center poslovanja d.o.o.

VIRTUALNA PISARNA

Kaj je VIRTUALNA PISARNA?

Virtualna pisarna predstavlja enostavno in hkrati odlično rešitev za vsa slovenska in tuja podjetja, samostojne podjetnike ter fizične osebe.

Še nimate poslovnega naslova? Želite ustanoviti podjetje, ki po vpisu v sodni register še ne bo takoj poslovalo? Želite prihraniti nepotrebne stroške/investicije? Delovni čas preživljate zunaj pisarne? Imate premali obseg dela za zaposlitev tajnice? Želite poslovno telefonsko številko? Obseg poslovanja se vam enkrat ali večkrat na leto poveča? Ne potrebujete fizične prisotnosti v poslovnih prostorih? Ste spletna trgovina in potrebujete poštni naslov? Rešitev: "VIRTUALNA PISARNA"

Prednosti virtualne pisarne:

* ustanavljanje podjetij, priprava aktov za prenose lastniških deležev in drugih sprememb podjetja na področju statusnega prava,
* sestava različnih pogodb (prodaja, asignacije, sponzorstvo, skupno vlaganje, zaposlitev, komisijska prodaja, distribucija...),
* prometa nepremičnin (svetovanje, vpisi v zemljiško knjigo), razen dejavnosti nepremičninskih agencij,
* ureditev delovnopravnih razmerij med delavci in podjetjem (sistematizacija delovnih mest, pogodbe, interni akti),
* priprava drugih internih aktov podjetja,
* svetovanje o pravnih tveganjih podjetja, pravni pregledi podjetja s svetovanjem.


Če boste imeli še kakšna pravna vprašanja vam bo naš pravnik z veseljem svetoval in poiskal takšno rešitev, ki bo zadovoljila vaše potrebe. Za več informacij nam pišite na:
info@centerposlovanja.si

Storitve

Storitve

izjava

Marija Ciglar, Direktor Center poslovanja d.o.o. "Računovodstvo je v Sloveniji obvezno. Podjetje lahko za opravljanje računovodstva najame računovodski servis, kar je predvsem primerno za manjša podjetja, ki bi jim lastni računovodja predstavljal prevelik strošek. Outsourcing računovodskih storitev je cenovno in kvalitetno primerna rešitev, saj so računovodski servisi specialisti na svojem področju."